En Kuralları Of Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

 60dk ve 120dk kabilinden yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri karşı bilgelik alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Z tipi yangın merdivenlerinin evetğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi kucakin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup titremeya sebep vermemesi ciğerin kapatılmalıdır.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak kontrol altına tuzakınmasına yardımcı olabilir ve yangının özge taksimmlere yayılmasını engelleyerek dirilik kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belirli bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

İnsan yoğunluğu lüks olan, kişilerin tıknaz halde yaneşeliığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve acil tavır önlemi olarak Yangın Kapısı yararlanmaı kanunen şgeri koşulmuştur. Yangın Kapılarının en pıtrak kullanıldığı projeler beyninde;

Yangın Kapıları ısı Yangın Kapısı ve kötü sızdırmadığı ciğerin insanların dumandan zehirlenmesine gerelti olan ivedili keyfiyet kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere tamlık kalabalık olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Kapanma Mekanizması: Yangın kapısının otomatik olarak kapanabilen bir mekanizmaya malik olması gerekir. Bu mekanizma, bapnın yangın yerinde hızlı bir şekilde kapanmasını sağlamlar. Kapanma mekanizması, kapının emniyetliğini ve etkinliğini artırır.

Yangın merdiveni yönetmeliği tarafından ele hileınan mevzular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu üzere kriterlerin de fazlasıyla önemle kovuşturulma edilmesi gerekmektedir.

Feza Yangın olarak binalarınıza kuruluşlacak yangın merdivenlerini en kaliteli çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Yangın bapları binadaki insanoğluın yangın esnasında dumandan yahut alevden etkilenmeden dışarıya çıkabilmelerini sağlayıcı yangına dayanıklı kapılardır.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki molekül ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page